Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: JanaAli
vložené: 19. 02. 2010 23:20:31

co ma najviac prekvapilo, je ze ich opekas, lebo ten arabsky chleba sa pecie klasicky v peci, ale takej rychlopeci, ktora je dlha asi 2 metre, na jeden koniec sa vklada vytvarovany neupeceny chlebik a ten asi za 2-3 minuty tou pecou prejde a je upeceny, pekne nafuknuty a citam u teba v poznamke, ze najlepsie je cerstvy papat, u nas ten arabsky sa da dat pekne do mraziaka, takze hned ako ho kupim putuje do mraznicky a pred jedenim si ho vyberiem a ohrejem v MW, pripadne na sporaku a je ako z pece vyiathnuty, neskusala si to tak urobit s tymito plackami? recept sa mi paci,rychly jednoduchy, urcite urobim:yes: ale skusim valkat viac ;-)



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz